Avand in vedere situatia actuala, Showroom-ul Conrep o sa fie inchis in toata luna Aprilie, cu posibilitate de prelungire. Va rugam, urmariti pagina noastra si in cazul in care solicitarea dvs. o sa mai fie de actualitate, o vom trata cu prioritate.Va multumim si va dorim sanatate!

Cere oferta de pret

office@conrep.ro

Avem nevoie de numele, adresa de E-mail si numarul de telefon pentru a va trimite oferta de pret ceruta. Toate datele trimise de catre dvs. sunt tratate in conformitate cu RGPD.

Descoperiți tehnologiile noastre inovatoare GROHE.

Este posibil să nu observati la prima vedere – dar ceramica noastră este echipată cu cea mai avansată tehnologie. La GROHE  dorința noastră este de a vă face timpul petrecut în baie cât se poate de confortabil, fără restricții.VORTEX TRIPLU – PUTEREA TREIMII: CURAT, SILENTIOS SI FRUMOS

Spre deosebire de alte toalete, sistemul inovator Triple Vortex al GROHE crează un vârtej puternic, dar silențios de apă care se învârte pentru a acoperi și curăța întregul vas. În ciuda puterii sale, acest sistem eficient este puțin probabil să scadă și are un consum redus de apă, cu o opțiune dublă de spălare care utilizează doar 5 l de apă și doar 3 l pentru o scurtă spălare. În loc de una sau două ieșiri de apă, sistemul Triple Vortex revine din trei ieșiri pentru a crea o aspirație puternică care nu lasă nimic în urmă.