CHIC Classic – Celebrarea stilului în arta decorativă

Valoros ca o bijuterie, elegant precum cea mai fină mătase, prestigios ca cel mai preţios metal, peretele vopsit cu CHIC Classic devine elementul principal al casei tale, redând propriul tău stil, fie el modern sau clasic. Reflexia luminii, accentele metalice şi gama variată de culori contribuie la armonizarea spaţiului, transformă încăperea în artă decorativă, valoroasă şi celui mai critic privitor.

Exemple:

CHIC Classic este o vopsea interioară decorativă obținută prin mixul rășinilor speciale în emulsie apoasă, pigmenți selectați și aditivi speciali, care conferă produsului o transpirabilitate ridicată, bună aderență la stratul suport, ușurință în aplicare, rezistență la spălare. Permite obținerea finisajelor decorative cu un efect estetic ridicat datorită perlelor speciale care utilizează diferite refracții ale luminii. Ideală in mediul urban sau rural.

Tutorial Video:

Palete culori:

Avand in vedere situatia actuala, Showroom-ul Conrep o sa fie inchis in toata luna Aprilie, cu posibilitate de prelungire. Va rugam, urmariti pagina noastra si in cazul in care solicitarea dvs. o sa mai fie de actualitate, o vom trata cu prioritate.Va multumim si va dorim sanatate!

Cere oferta de pret

office@conrep.ro

Avem nevoie de numele, adresa de E-mail si numarul de telefon pentru a va trimite oferta de pret ceruta. Toate datele trimise de catre dvs. sunt tratate in conformitate cu RGPD.