„Sufletul lumii regăsit în lemn”

Sugestie

Puteti schimba parchetul mutand bulina verde in stanga sau dreapta!

Chevron Dark Brown

Finnveden

Original Image 2
Modified Image 1

Placile Chevron sunt parțial făcute de mână, conferindu-le un aspect unic pentru fiecare placă. Chevron Dark Brown este o podea maro închisă, cu noduri, fisuri și umpluturi iar Finnveden este o placă foarte rustică cu noduri, crăpături și umpluturi, cu vibrații de culori naturale si tonuri de la chihlimbar și miere.

Chevron Light Brown

Finnveden

Original Image 2
Modified Image 1

Chevron Light Brown este o podea de stejar caldă, cu noduri, fisuri și umpluturi iar Finnveden este o placă foarte rustică cu noduri, crăpături și umpluturi cu vibrații de culori naturale si tonuri de la chihlimbar și miere.

Chevron Gray

Handbörd

Original Image 2
Modified Image 1

Chevron Gray este o podea gri caldă maronie, cu noduri, fisuri și umpluturi iar Handbörd este o placă foarte rustică cu noduri, fisuri și umpluturi, cu nuanțe gri, pe o bază afumată.

Chevron White

Aspeland

Original Image 2
Modified Image 1

Chevron White este o podea cremoasă, caldă, albă, cu noduri, fisuri și umpluturi, iar Aspeland este o placă extrem de rustică, cu noduri și crăpături, oferindu-i un aspect vechi, restaurat, cu culori ușoare din pâine și făină.

Pentru mai multe modele si detalii

Avand in vedere situatia actuala, Showroom-ul Conrep o sa fie inchis in toata luna Aprilie, cu posibilitate de prelungire. Va rugam, urmariti pagina noastra si in cazul in care solicitarea dvs. o sa mai fie de actualitate, o vom trata cu prioritate.Va multumim si va dorim sanatate!

Cere oferta de pret

office@conrep.ro

Avem nevoie de numele, adresa de E-mail si numarul de telefon pentru a va trimite oferta de pret ceruta. Toate datele trimise de catre dvs. sunt tratate in conformitate cu RGPD.