Detinatorul marcilor AXOR si hansgrohe, Grupul Hansgrohe, locat in Schiltach/Sudul Germaniei, este recunoscut ca un leader in calitate, inovatie si design in domeniul bailor si bucatariilor. Grupul Hansgrohe da forma si functionalite apei prin bateriile de lavoar, dusurile si sistemele de dus pe care le produce. Istoria de 116 ani a companiei este evidentiata de inovatii cum ar fi prima para de dus multi-jet, prima baterie de chiuveta cu para retractabila si prima bara de dus pentru dusul mobil. Compania detine peste 17.000 de brevete in domeniul utilizarii apei. Obiectivul companiei este producerea de bunuri de calitate, cu durata lunga de viata. Cu 34 de filiale si 21 de birouri de vanzare, care deservesc 140 de tari, compania este un partener de incredere pentru clientii sai din intreaga lume. CONREP comercializeaza produsele hansgrohe de peste 10 ani!

COLECTIA STARCK ORGANIC

COLECTIA AXOR MASAUD

COLECTIA STARCK ORGANIC

COLECTIA METRIS

COLECTIA PURA VIDA

COLECTIA AXOR ONE

Din 1974, Grupul Hangrohe prin marcile si produsele sale a castigat numeroase premii, inclusiv peste 500 de premii de design. Deosebit de important pentru companie este dezvoltarea sustenabila si conservarea resurselor naturale, motiv pentru care investeste constant in solutii ecologice si reducerea consumului de apa prin intermediul produselor dezvoltate. Produsele Grupului Hansgrohe le gasim in proiecte marcante pentru secolul nostru cum ar fi vasul de croaziera Queen Mary 2 si cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai.

Standardele de calitate sunt asigurate de capacitatile de productie detinute integral in 5 locatii: 2 in Germania, 1 in Franta, 1 in SUA si 1 in China. In 2016, Grupul Hansgrohe a atins o cifra de afaceri de 1.029 miliarde Euro, avand 4.800 de angajati la nivel international, din care 60% lucreaza in Germania.

Aflati mai multe despre Grupul Hansgrohe si marcile AXOR si hansgrohe pe:

www.facebook.com/axor.design
www.facebook.com/hansgrohe
www.twitter.com/Hansgrohe_PR