Negrul este culoarea inspirației.
MISTERIOS, ELEGANT ȘI SENSUAL.

Black Line, noua colecție de cabine de duș SanSwiss cu elemente în tonuri subtile de negru mat.
Este o combinație perfectă de forme estetice minimaliste cu o gamă completă de funcționalități.

Annea Black, minimalism și clasic în forma sa pură. Linii simple, detalii subtile și contururi negre subliniate ușor. Moderarea, simplitatea și confortul sunt caracteristicile care fac seria de cabine a Annea fără rame o soluție perfectă pentru orice baie modernă și elegantă.

Solino Black este o compoziție ideală de materiale rafinate și forme simple. Practic, distinctiv cu o multitudine de soluții. Finisarea fină a satinului și contrastele texturilor creează un stil unic, reflectând perfect ambianța modernă a băii.

Top Line S Negru, calm, contur, forme blânde și accente negre subtile. Ușurința și confortul de utilizare și cea mai înaltă calitate a elementelor decorative garantează luxul, confortul și fiabilitatea. Eleganța formei împreună cu finisajul nobil inspiră crearea unui aranjament de baie modern, exclusivist.

Walk In Back, este soluția ideală pentru aranjarea băii de la mansardă. Contururi puternice, diviziuni geometrice și expresia liniilor negre reprezintă modelul metropolitan al spațiului. Dulapurile din sticlă cu aspect liber formează o nouă dimensiune a spațiului de baie, încălcând standardele existente în designul interior.

Avand in vedere situatia actuala, Showroom-ul Conrep o sa fie inchis in toata luna Aprilie, cu posibilitate de prelungire. Va rugam, urmariti pagina noastra si in cazul in care solicitarea dvs. o sa mai fie de actualitate, o vom trata cu prioritate.Va multumim si va dorim sanatate!

Cere oferta de pret

office@conrep.ro

Avem nevoie de numele, adresa de E-mail si numarul de telefon pentru a va trimite oferta de pret ceruta. Toate datele trimise de catre dvs. sunt tratate in conformitate cu RGPD.