COLECTIA CADURA

Design clar şi ergonomie în detaliu în perfectă funcţionalitate

CADURA este noua serie de cabine de duş SanSwiss de înaltă calitate, care îmbină designul sofisticat, ergonomia în detaliu şi materialele premium cu un nivel ridicat de funcţionalitate într-un mod ideal.

Accesoriile, balamalele şi mânerul ergonomic impresionează prin designul modern si original. Sticla securizata de 6 mm tratata standard cu strat de protectie Aquaperle, sistemul batant practic „Soft open / close” disponibil pentru usile culisante garantează un confort de manevrare foarte ridicat.

Cabinele de duş CADURA combină stilul remarcabil cu funcţionalitatea la cel mai înalt nivel, proiectate şi realizate cu o atenţie deosebită pentru fiecare detaliu. Este o propunere pentru persoanele care apreciază confortul şi preferă un stil sofisticat.

Inspirat de natură, conturat de apă

Sursa de inspiratie pentru proiectarea seriei a fost flexibilitatea elementului care dăruieste viaţă: apa. Acest element natural, adâncimea şi puterea incontrolabilă au inspirat arhitecţii noştri in a crea soluţiile deosebit de ergonomice şi funcţionale ale celei mai recente serii ale noastre, CADURA.

Combina ţia materiilor prime atent selectionate cu precizie elve ţiană a condus la crearea unor serii caracterizate prin design clar şi solu ţii de înaltă func ţionalitate. Elementul cel mai distinctiv al seriei CADURA este linia netedă şi delicată, dar totu și foarte expresivă a suprafetei accesoriilor care este o reminiscen ţă a netezită ţii unei suprafe ţe de ghea ţă.

Noul mâner ergonomic, conceput pe baza celor mai recente tendin ţe de utilitate a produsului, este nu doar deosebit de atractiv, dar in special func ţional şi u şor de utilizat.

Noua serie de cabine de du ş SanSwiss este o reflectare a stilului sofisticat şi a naturii frapante a apei; spontaneitate şi vitalitate ce se reflectă în elementele seriei CADURA.

Avand in vedere situatia actuala, Showroom-ul Conrep o sa fie inchis in toata luna Aprilie, cu posibilitate de prelungire. Va rugam, urmariti pagina noastra si in cazul in care solicitarea dvs. o sa mai fie de actualitate, o vom trata cu prioritate.Va multumim si va dorim sanatate!

Cere oferta de pret

office@conrep.ro

Avem nevoie de numele, adresa de E-mail si numarul de telefon pentru a va trimite oferta de pret ceruta. Toate datele trimise de catre dvs. sunt tratate in conformitate cu RGPD.