POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CE DATE PERSONALE COLECTAM?În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recentLocație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrareAdresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru.Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:Îți trimitem informații despre contul tău și comanda taÎți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamațiiProcesăm plățile și prevenim fraudeleÎți inițializăm contul pentru magazinul nostruRespectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazinÎți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de 5 ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.CINE ARE ACCES DIN ECHIPA NOASTRĂMembrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile șiInformații despre clienți, precum nume, adresă email și informațiile despre facturare și livrare.Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.CE PARTAJĂM CU ALȚIIIn cazul platii cu cardul online Numele, Adresa de E-mail si numarul de telefon sunt impartasite cu procesatorul de plati electronice EUPLATESC.ROReview-uriCand un vizitator plaseaza un review pe site noi colectam datele cerute in formularul de review si de asemenea colectam si adresa de IP si Browser User Agent String pentru a detecta si preveni spam-urile. Totodata site-ul retine daca un client inregistrat a cumparat produsul la care a lasat un review (proprietar verificat) si afiseaza acest lucru public. Review-urile nu se sterg automat, doar la cererea utilizatorului/clientului (prin e-mail la: dpo@conrep.ro de pe adresa de email de unde a fost plasat review-ul!)MediaDaca incarcati imagini sau alt tip de media pe site cu „location embedded data (EXIF GPS)” alti vizitatori vor putea descarca si extracta locatia exacta a fisierului.Formulare de contactFormularele de contact colecteaza datele afisate in formular si acestea sunt trimise prin mail (securizat cu SSL) la adresa office arond conrep punct ro, de unde veti primi si raspunsul la mesaj; eventual prin telefon, campul „telefon” fiind obligatoriu. Avem nevoie de aceste date pentru a va raspunde la mesajele trimise de catre dvs. de buna voie.CookiesDacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, vă puteți înscrie să vă salvați numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât să nu trebuie să completați detaliile dvs. atunci când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.Dacă aveți un cont și vă conectați la acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă module cookie. Acest modul cookie nu conține date personale și este eliminat când închideți browserul.Când vă conectați, vom seta, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile pentru opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Remember Me”, datele dvs. de conectare vor persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest modul cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postului articolului pe care tocmai l-ați editat. Ea expiră după 1 zi.Continut incarcat de la Google sau alti colaboratoriArticolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de ex., Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri se comportă exact în același mod ca și în cazul în care vizitatorul a vizitat celălalt site web.Aceste site-uri Web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze module cookie, să încorporeze urmărirea terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat (ă) la site-ul respectiv.Google Analytics – Acest site foloseste Google AnalyticsGoogle Analytics este instrumentul Google puternic și utilizat pe scară largă de analiză a traficului, care permite proprietarilor de site-uri să obțină o perspectivă profundă și în timp real asupra modului în care site-ul lor este utilizat, cât de mult și de către cine. Cum ajută utilizatorii să găsească site-ul dvs. web, cum se deplasează în jurul acestuia, cât timp stau și unde merg ei de acolo? Ca atare, Google Analytics este în esență un instrument de procesare a datelor de utilizator.CAT TIMP TINEM DATELE PRIMITE?Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele acestuia sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Acest lucru este astfel încât să putem recunoaște și aproba automat orice comentarii ulterioare în loc să le ținem într-o coadă de moderare.Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm, de asemenea, informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului pot, de asemenea, să vadă și să editeze acele informații.CE DREPTURI AVEȚI ASUPRA DATELOR DVS.Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat de datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dvs. Acestea nu includ date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.UNDE VĂ TRIMITEM DATELEComentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.Cum vă protejăm dateleSite-urile www.www.conrep.ro si www.www.conrep.ro folosesc certificat de securitate cu nivel de criptare ridicata (SSL / HTTPS).Ce proceduri de încălcare a datelor existăIn cazul de „scurgere” a dateloc cu caracter personal vom lua masurile necesare in conformitate cu prevederile legale GDPR.Formular de notificare a încălcării securității către persoanele vizateNotificare de confidenţialitateFormular de notificare a încălcării securității datelor către Autoritate SecuritateAcest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in partea de jos a ferestrei de browser.Prelucrarea datelor cu caracter personalPentru a raspunde intrebarilor Dumneavoastra si pentru a tine evidenta despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va solicita informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon etc. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Conrep SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc. Pentru emiterea facturilor de avans si marfa catre clienti S.C. Conrep SRL, avem nevoie de CNP la inregistrarea dumneavoastra. Inscrierea datelor dumneavaoastra personale reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.S.C. Conrep SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri S.C. Conrep SRL care asigura buna functionare a acestui site.Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru.Toate aceste informatii colectate de S.C. Conrep SRL prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor S.C. Conrep SRL.COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (Cookies)Site-ul www.www.conrep.ro si  www.baiadevis.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permitand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorare numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicati ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator, etc. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru , de exemplu, cei care isi fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.Ce este un Cookie?Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Conrep are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.Stergerea Cookie-urilorIn general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.