Previzualizare design baie pe calculator

PROIECTARE 3D

Pentru alegerea perfecta in SHOWROOM, datorita unui program de design specializat, ai posibilitatea de a vizualiza baia ta pe calculator in mod 3D, simulat cu exactitate. Poti verifica daca anumite obiecte se potrivesc in spatiul din baie cum ar fi: cada, cabina de dus, mobilierul de baie si poti selecta din mai multe variante de asezare a faiantei, astfel incat sa alegi care baie se potriveste stilului tau.

Vino in Showroom-ul Conrep si unul din consilierii nostri de vanzari te va ajuta sa alegi unul din sutele de modele de gresie si faianta pentru baia ta de vis. Va asteptam cu personal calificat, gata sa va asiste si sa va indrume in demersul dumneavoastra, pentru a achizitiona cele mai bune articole si din punct de vedere tehnic pentru proiectul dumneavoastra. Alaturi de gresie si faianta te vom ajuta si la alegerea obiectelor sanitare astfel incat toate acestea sa se potriveasca perfect din punct de vedere al dimensiunilor si al culorilor.

 

PROIECTE SPECIALE

Amenajezi un hotel, o pensiune, un restaurant sau un proiect imobiliar? Te rugam sa ne contactezi. Cu o vasta experienta in coordonarea vanzarilor catre proiecte speciale te putem ajuta cu siguranta!

TRANSPORT LA DOMICILIU

Asiguram transportul produselor la domiciliu, gratuit sau contra cost in functie de valoarea produselor cumparate. Mai multe detalii privind conditiile de transport se gasesc in magazinele noastre.

COLORARE TENCUIELI DECORATIVE

MIXARE VOPSELE

Pentru cei care nu doresc sa-si vopseasca peretii doar intr-o simpla culoare, Conrep ofera serviciul de mixare vopsele. Nu e nevoie de cat sa alegeti dintre miile de nuante posibile cea pe care o doriti si mixarea se va realiza in maxim 15 min. Daca mai aveti nevoie si alta data sau pentru completare de o vopsea exact in aceasi nuanta, pueteti sa reveniti orcand la magazin si veti primi vopseaua exact in culoarea dorita.